Mer Projekt!

Julen närmar sig och alla sliter med sina projekt i skolan! Jag tog på mig ansvaret att utforma ikonerna till vårat fiktiva barn bibliotek, som har lite björniga aspekter i sig. Det är kul att få röra sig i Illustrator igen, efter en tid utan att ha rört den - senaste gången var när jag gjorde Sailor Moon broscherna :-) Idag blir det grupp-projekt på morgonen och förhoppningsvis blir det inte en alltför lång dag. För efter det ska jag ta mig till Linköping för att äntligen få ladda om batterierna tillsammans med Philip <3 Nu på lördag ska det bli lite julmarknad och kika på lite julklappar - söndagen som är första advent ska bli att umgås med min systers kompis! Så helgen är packad med mysiga grejer. Nu känner jag verkligen av julstämingen - jag som har sagt att inget pynt skall upp förens den 1 dec...men jag har redan börjat och pyntat klart! Haha
Nästa uppdatering kan komma och ske redan på måndag med de färdiga ikonerna, när det hinns ska jag även teckna klart min Code Name Sailor V bild som bör komma upp snart. Och när julen närmar sig och alla julkort är skickade ska jag även lägga upp mitt designade julkort ;-) 
Så ha nu en underbar helg och så hörs vi! <3

Önske Lista Update!

Nu har jag tagit mig i kragen och uppdaterat min "Önske Lista" - med lite länkar så vet folk vart de kan vända sig. Varje år glömmer man bort vad man önskar sig eller ändrar sig 24/7 <--- Det finns så mycket man vill ha/behöver. Så nu tror jag att jag har min ultimata önskelista :-)

#PrayForParis

Jag var så chockad denna helgen pga händelsen i Paris. Jag har följt detta sedan den kvällen detta hände och jag kan fortfarande inte förstå VARFÖR? Varför gör dessa människor såhär? Vem vill föra ett krig vem vill döda oskyldiga människor & vad FAN vill dem?! Upprörd är en väldigt mild känsla som jag kan uttrycka mig för på denna blogg *kokar inombords*
 
Men det jag ville säga var hur folk använder dessa grejer online, t,ex lägga den Franska flaggan över sin profilbild (för att visa att man stödjer Paris detta) lika så lägga upp bilder med #PrayForParis. Jag brukar se detta som ett sätt att få lite uppmärksamhet, en klapp på axel - "Gud vad bra att du stödjer dem-like" Jag har inte ändrat min pofilbild ännu och lär inte göra det. För jag behöver inte visa folk vart jag står. Jag behöver inte "likesen" för att veta att jag tänker helt rätt. Och precis som de andra grejerna som Faceboom har kört med så kommer människorna att ta bort detta och glömma detta igen....En vild tanke bara om hur folk ständigt måste visa sig ha rätt i allt. OCH såklart är det bra att vi kan visa att vi stödjer dem <--- men som sagt jag tror att det ligger något mer i det än bara att visa sitt stöd? ;-)
 
Men detta kan också ses som att jag tar ställning och vill ha "likesen" vilket jag inte bryr mig om jag vill visa upp min remake på en gammal bild som jag har gjort - och denna råkade bli klar i tid för detta o.O MEN jag kommer #PrayForParis på instagram för att få spridning.
Ha en fortsatt trevlig dag och så syns vi snart igen! Ta hand om er <3

Porträtt

Måndagen är nu kommen. Med ångesten långt borta ifrån sig så tar man sig an dagen! Go musik och en massa mangastudio, för idag ska det skapas! Funderar på att ge mig på illustrator och photoshop snart, så man kan öva lite på sina skills inför den kommande praktiken! Har även lyckats att fixa mitt CV & ska börja på mina personliga brev. Helgen som vanligt har varit superbra. Umgåts med Philips familj och kikat på den nya bond Spectra <--- Måste erkänna att det enda som jag gillade i filmen var dess opening ;-) Helger för mig är heliga och bör spenderas med de jag älskar + min dator (när jag inte är med mina nära och kära) mobilen stängs av och jag kopplar av från det vanliga livet. Något jag kan rekommendera varmt <3 
I veckan får vi se vad som kan dyka upp <- möjligtvis ett inlägg om det som har skett i Frankrike och hur jag reagerade över sociala medierna. 
Bilden idag är skapad under förra veckan och gjordes klart igår & denna skall bli en "present" till min äldsta vän Annie, detta är ett porträtt av henne! Gjord i MangaStudio som vanligt och med min kära trogna Cintiq 13HD
Ha en fortsatt trevlig dag och så ses vi!

Mycket fanart Men...!

Så stolt över denna. Bilden har nu legat i min dator i ca 2 månader, då jag har liknande bilder som jag vill slänga upp tillsammans med denna. Men jag beslutade mig för att strunta i resten (förutom en bild som är in progress ännu) Ville länge göra en Princess Serenity och en dag fick jag bara ett ryck och gorde det! Så nöjd och så glad att jag genomförde denna. Nästa liknande bild som är in progress är på Princess Chibiusa :-)
Jag skapar mycket fanart men det är för att jag är grymt inspirerad till att teckna Sailor Moon <3