Svår Tid

God kväll!
Här sitter jag och mår illa. Varför? Ekonomi tenta imorgon...sitter det i huvudet...nej...Så är rätt spänd för detta, jag får köra på min tur o.O Det är så många ord och formler man ska kunna. Föreläsningarna har som sagt inte varit givande och mycket tid har gått till att fundera på vad hon faktiskt har sagt. 

Så hur fixar jag sådana situationer? Det gör jag inte, jag stänger av och hoppas på det bästa. Som sagt jag tror på min tur. Men hey även om jag misslyckas imorgon så har jag minst 1 gång till på mig att klara det. Och nästa år ;-) Trotts allt jag klarade matten på tjugo-elfte gången :-) 
Men efter tentan blir det middag med kära vänner ♡ Nere ska man ju inte vara.

Jag har legat i med att teckna lite. Så här får ni några bilder ♡ Ha en jättebra helg och vi kommer höras mer snart!!

Glad Alla Hjärtans-Dag! <3

 
Och så är denna dag kommen! Då butikerna tjänar vrålmycket på pojk/flickvänner som känner ett behov av att skämma bort sin partner extra mycket just denna dag.... Jag ska inget säga, jag är denna person ;-) Dock bjuder jag ju mig själv på en present... Ikväll blir det nämnligen Fifty Shades Of Grey! Kl 18.00 sitter jag och Philip i bion och myser med 200 andra kåta människor! 

Till er alla som inte firar alla hjärtans dag...Mys med er själva! Skäm bort er med choklad (om ni gillar sådant) en mysig kväll, spabehandling eller varför inte bara umgås med din bästa vän! Alla hjärtans dag är inte exklusivt för par, utan för alla! <3 

Även kl 18.00 idag så släpper jag ut en till bild som jag har skapat. Vart grymt inspirerad av Fifty Shades Of Grey och tecknade bara en snygg grej ;-) Så om inget annat, kom in kl 18 så får ni se mer <3 Ha det bra!! <3
 

Kreativ Dag! Ooops Tenta....

 
Igår startade jag en bild. Skissade sent in i natten och började inka den idag! Vart så sjukt nöjd med denna! AnotherValentine kommer att dyka upp den 14:e såklart, kl 12.00 Så håll utkik! Om ni vill se detaljer ur bilden så kommentera på den stora bilden så kan jag fixa det, annars blir inlägget så himmla långt!

Idag har jag nästan enbart varit kreativ, + städat lite då jag inte kan tänka i stök! Dock så ringde min pojkvän mig mitt i och pratade om tenta....jag har inte börjat att repitera, men hey jag har ju typ 2 heeeelt lediga på mig till av mitt lilla lov. Så det borde ju hinnas ;-) Imorgon skall jag nämnligen träffa en vän (som jag inte har sett på evigheter!) samt på torsdag drar jag in tillJönköping igen för att då filma till vårat sista Projekt i Bildkommunikation! 
 
Mycket som kommer att ske denna vecka! Men i slutet av allt blir det bara mys och bio med Philip! Vad jag har väntat! Ha en fortsatt bra kväll, bye bye!

Seminarie!

God morgon på er!
 
Hoppas ni har spännande planer inför helge och den kommande vecka, det har jag så mycket skall planneras! Bland annat hur mycket jag ska plugga på vad och när jag ska programmera lite JavaScript o.O' Samt göra 1 webbuppgift som jag ligger liiiiite efter med. Men men när man suger på något så tar det tid!
 
Nu sitter jag och gör absolut det sista med vårat magasin som skall vara inlämnad på lördag kl 18.00. Jag satt och redigerade lite bilder och fixade med texten. Så om något behöver justeras så får min arbetspartner fixa det ;-) Snart är det ekonomi seminarie då vi ska börja med våran inlämningsuppgift. Ska bli spännande och se hur det kan gå till. Ekonomi är ju inte heller my cup of thé....För det är ju matte i ;-) Men matte som vanliga normala människor räknar. + - */ Lätt eller? ;-)

 
Ursäkta mig för att det nästan alltid dyker upp sådana bilder, men som sagt detta är ju skoluppgifter och också en kreativ process. Detta kommer bara at ge mig mer kunskaper i att layouta bilder....en dröm som jag har nu är att skapa en ny slags mangatidning här i Sverige...precis som Shojo stars som kom ut. Fast med mer design i :3..... En galen idé, men man ska ha dem. Annars är vardagen alldeles för grå

Jobb Jobb

Nu är jag trött på InDesign! Imorgon gör jag det sista (det finns säkert inget kvar att göra....eller?) på magasinet, sedan skickar jag in det. Trodde aldrig att så mycket tid skulle gå till denna uppgift! Men jag får se det som något positivt! Jag lär mig och blir bättre på det.
Det ända tråkiga är att man gjorde detta själv, visst jag säger alltid att det gör inget jag tar hand om detta, men ibland blir det mycket :-) Min lediga tid försvann... Jag hoppas att man får minst en 4:a...men kanske inte :/

Så här är omslaget ;-) Men med min touch på :3 Så får ni se vad jag jobbar med annars än med bara Manga liksom haha 

 
Resten av magasinet får ni inte se haha ^^ För den har liite fel kvar