Feeling Orange

 
 
Jap helger är härliga! Tid med pojkvän och tid med allt annat som man tycker är kul! Så tog upp en gammal bild från förra året och ska nu göra klart den, hade en färdig lineart men inte börjat att färglägga den. 
Snart sker även ett litet lov och då skall tiden gå till att javascripts-koda, pluga inför tenta (ekonomi) teckna och göra en ny header till bloggen. Let's face it, jag går en grafisk design skola nu och vet vad som är snyggt, min gamla header är utdaterad och allmänt ful :/ Men det skall bli ändring på! 
 
Ha en fortsatt trevlig helg! Så kanske vi hörs imorgon med flera uppdateringar! :-)

Resultatet - 85% klart

 
 
 
Nästan det färdiga resultatet, jag pendlar mellan att ta bort det sista och såklart måste jag be någon annan läsa den innan ;-) Men den var kul att göra, något annat från vad jag fick lära mig från arbetsförmedlingen ;) Denna har klass och en charm som mitt gamla CV hade. Det känns skönt att ha den uppdatrad nu. Tog bort 1 jobb då de inte är värt att nämna (ni som känner mig vet vad jag pratar om) 
 
Kanske kan denna ge lite inspiration till personer som sitter fast i sina CV skapanden. Det gjorde jag när jag först skulle söka jobb med ett Cv som skulle få arbetsgivarna att fastna för en... Lätt att göra det med en dålig Word dokument xD  
 
Mobba mig inte för mina dåliga jobberfarenheter ;-) 
 

CV göra!

 
Sitter nästan mitt i natten och gör mitt CV. Snacka om vilket ansiktslyft den fick. Denna gång är den ju gjord i kära InDesign och inte Word (no hate men den är inte lika awesome som InDesign) Så nu blir det till att kika på olika jobbmöjligheter. Skulle bli förvånad om de inte hörde av sig till mig :-) Trotts allt let's face it...mitt Cv ser rätt bra ut *självsäker* Haha
 
Men idag lyckades jag även med att bli godkänd på Eximinationen på bildkommunikationen, då vi hade som uppgift att klippa ihop en 2 mins film. Han var nöjd, jag var nöjd och så tog jag helg! Yeah! Denna helg blir lite skolarbete, som JavaScript, ekonomi och såklart sitta med kollektionen, som har gjort framsteg. Så håll utkik! Ha nu en supertrevlig helg och så dyker jag upp imorgon med något inlägg till!

Modeteckning


Vart lite sugen på att modeteckna, så varför inte. Skissade up denna sköning och funderar på att göra en underklädes kollektion :-) Få se om jag kan ta och sätta en deadline och skapa 5 styckna vackra verk!
 
Under denna helg så vart väl inte alltför mycket gjort. Lyckades göra semlor (som jag saknar bildbevis på) och en massa ostfrallor (likadant där) Philip var en ängel och hjälpte oss med det sista i våra rum, alltså ta ner några element. Är verkligen lyckligt lottad med en begåvad kille! Så det fick bli att tapetsera lite också, så nu är rummet komplett! Vill verkligen inte lämna detta hus utan mina snygga tapeter!! 
Men efter allt detta så har jag bara njutit av sällskapet och käkat en massa godis och bara myst! Vilket jag behövde!
 
Imorgon är det dags för att komma tillbaka till verkligheten och sitta i skolan ca 2h innan lektionen börjar. Får bli att ta igen på ekonomin, koda och kika på bildkommunikations videon vi skulle ha tittat på...Lär bli mycket som kommer dyka upp denna vecka :-) 
 
Tills vi syns nästa gång, ha en superbra vecka! <3
 

 

Här har ni en till video om ni inte har sett den

Som sagt jag hade en rejäl passion för att skapa amvs back in the days, undra varför jag slutade och inte fortsatte :/ Just det ja, tid & ålder + man tjänar inga pengar på det om man inte är superbra!
 
 
Inget överdådigt, gjort i window movie maker med en vista dator tror jag. Nu när jag ser den igen så fick jag rätt på lyricsen och rätt tempo. Så bra jobbat där ;-) Men nu för tiden så kör jag med sony vegas pro...bara det att det tar tid att rendera en film (alltså skapa en färdig filmfil, de kan ligga på ca 3 GB, det tar tid o.O)