Vad ni har längtat!

...på att jag ska lägga upp lite vettiga saker ;-) Nej men skämt åsido så kan jag även skapa dessa saker - minus mock-up grejen, det har jag laddat ner. Men enklare visitkort är inga problem att designa. Det svåra är att göra ett bra visitkort som människor vill behålla när de får dem. Visste ni att det är mer troligt att kunden behåller kortet om den har bra kontraster i sig eller är ett helfärgad visitkort? 
Jag designade detta efter kontrast-principen. Dock är detta ett väldigt säkert kort att gå med, visar inte mycket personlighet ( Det moderna svart & vitt är i min åsikt ganska så intetsägande. Men passar såklart andra! )
Denna vecka har det varit att panikskriva planeringsrapporten då jag fortfarande inte vet vilket ämne jag ska köra med. Men även en ny uppgift har getts i kursen grafisk design, så inget ledigt inte! Måste även sätta fart att skapa på Närcon lite mer seriöst (skolan tar upp för mycket tid av det arbetet jag vill göra!)
Så denna helg blir att slappna av med Philla, bollplanka och skissa! Hoppas ni får en grymt bra helg och så syns vi snart igen <3

Mock-Ups

 
Jag tror att jag redan vet vilken slags design stil jag lutar mig åt. Det mer otraditionella och nödvändigtsvis inte så "clean" färg och form. Utan den mer söta, runda & lättsamma designern. Här om dagen fick vi i uppgift att göra portfolion och att vi ska ta och fylla den med saker vi är nöjda med. Jag fick denna goda snille idén att göra en design för sött té på burk (som jag skulle vilja ha!) Designade den och hittade en grym mock up för den! Visst ser det bättre ut när den hamnar på produkten? ;-)  
 
(Skulle ni vilja köpa denna?)
 

En sak i taget

 
Jag hoppas och tror att detta lugn ska hålla i sig. Jag har ganska så nyligen tagit tag i Mindfullness och jag känner mig lugnare. Min hjärna har börjat att bli tystare men också mer samlad. Något för andra som är en självklarhet är inte så självklart för mig - vilket är att ta EN SAK I TAGET. Något jag aldrig har gjort, jag kanske har gjort det men jag tänker på att göra minst 4 - 6 andra grejer till och hur de ska fixas med mera. När jag bara ska ta en sak i taget och göra klart det. Idag fick jag till det och mitt lugn är tillbaka. Jag satte målet att göra klart wordpress grejen (som jag inte fattade) och nu ska jag göra 1 av 3 case till det. OM jag blir klar med det idag så kan jag lägga 80% mer fokus På att göra NärCons profil imorgon OCH med tur så kan jag börja planeringen. Så här är lite av vad jag sitter med ;-) Har jag nämnt att jag hatar webb och är tacksam för färdiga teman? ;-) Tänka sig att jag även fick lite tid till att hålla er uppdaterade <3
(Ser inte ut att vara mycket men för mig är detta en rejäl grej, deadline den 26/1)

Time Is Key

Allt man behöver när det kommer till konst är tid. Att låta saker ta sin tid, istället för att producera för sakens skull. I verkligheten kommer det att vara deadlines på saker och då gäller god tidsplanering (kommer från mig, ha!) Men det bästa är när man har så mycket tid som möjligt.
 
Mycket har förändrats på ca 10 månader, men jag har kommit också till insikt att ha referenser när man tecknar är bra och inte alls fusk! Jag kikade på guld, jag kikade på proplicorna och hur ljuset landade på dem, kikade upp bilder av Usagi osv. Resultatet blev bra och resultatet blev mitt. Det finns vissa saker jag föredrar med den gamla, men den nya har så mycket annat jag är mer nöjd med! 
 
(OMG imorgon börjas det igen o.O - Skolan drar igång och då ska examens arbetet börja...wish me luck)

Ikväll sker det!

Min första skräckis på bio - Tillsammans med min tvillingsyster så ska vi se denna skräck som handlar just om tvillingar! Inte alls rädd nej ;-) Har själv alltid viljat besöka morbida platser runt om i världen och denna "suicide forest" i Japan ligger uppe i toppen på listan. Tror dock nu att min syster INTE vill att jag åker dit efter att ha sett denna film haha ;-) Lägger upp trailer för er som vågar att kika på den <3 Ha det gött och så hörs vi snart igen