Plocksides Uppgift - Done!

 
Japp min kväll fick bestå av att göra klart plocksidan. Som skall inlämnas imorgon. Har aldrig pysslat med collage på det här sättet innan, aldrig verkligen (inga mode collage) Vart faktiskt rätt nöjd, fixade dock till en grej som störde mig, ni kanske kan gissa vad? ;-)
Nu blir det väl till att sitta med webbprogrammeringen, imorgon så börjar den labben kl 13.00 samt att vi får den nya uppgiften. Webbprogrammering är inte min starka sida:S
 
Ps: Jag äger ingen rätt till varken typsnitt eller bilder, så dela inte denna!
 

Om omprovet! *insert scary music*

God kväll!
 
Här sitter jag och borde plugga matte, men det känns som om att jag borde ha lite kläm på den nu. Dock ska man aldrig säga aldrig, vad som hellst kan hända! *gulp*
 
Idag kommer det inte upp en nyskapad bild utan en gammal favorit i repris. Denna gjordes för ca 4år sedan...Måste säga att jag fortfarande är rätt nöjd med denna haha (trotts många fel)
Den har så mycket minnen i sig. Visste ni att förr tecknade jag bilder som ett sätt för mig att komma ihåg vissa perioder/händelser i mitt liv. Vilket jag känner att de bilderna var bäst. Nu så är de tomma utan någon störe betydelse i sig. Det får ta och ändra sig. när jag är klar med all matte!!!!!!!!!!!
 
 
Ha en trevlig kväll och håll tummarna för mig!! :-)

Plugg & Skola!

Hej!
 
Som ni har märkt så har jag varit lite borta från bloggen. Men som sagt jag kommer tillbaka. Denna vecka har det bara varit tidiga morgonar...ca 4.00...Så har varit lagom trött när man har kommit hem. Dagarna har fått bestå av plugg, duschningar m,f. Lyckades även att börja mera med min logga till inlämningen den 31 okt! Ska även ge mig ut idag, var lääänge sedan jag tog en promenad i solljuset!
 
Är även ledig på fredag ;-) Så då kan det bli lite bilder och inlägg som kommer att dyka upp. Ha nu en fortsatt trevlig kväll!
 
 

Stilisering - Klart!

 
Det fick bli kära Luna från Sailor Moon, vart kanske inte super nöjd. Men Jag får sitta med Illustrator lite vid sidan av, kände att jag borde pilla mer med penvertygen och dra i banor. Föredrar ju att köra frihandsläget ;-)
Kul att ni fortfarande kikar in, då jag inget uppdaterar! Det kommer alltid upp något efter någon dags frånvaro. 
 
Fick även se idag att mina photoshop bilder var "Awesome och proffsigt gjorda!" så det gjorde ju min dag bra, samt mitt ego ;-) Så jag är nöjd med den kommentaren :-D

Så resten av dagen får bli att kika på serier, film och spela Mario Kart 8! Yeah! Har som sagt inte många uppgifter kvar som måste lämnas in snart!! Förutom matta proven....Men men :-D

MattePlugg igen!

Ja Maggan kan ju vara lite svår ibland, främst när det kommer till matte. Så imorgon får jag göra om det igen.
Kvällens förberedelser fick bli att plocka ihop grejer till vårat grupparbete imorgon, packa till pojkvännen, plugga matte såklart och slänga på en ansiktsmask & få posa med Cindy ;-)
Ha nu en trevlig fredag imorgon och så hörs vi då! :-)