Love is in the air

 
Vilken dag. En fin dag men i för övrigt väldigt kallt. Hade trott på att solen skulle värma upp dagen men icke! Men jag är inte bitter, titta vad jag hittade mitt inne i Jönköping, körsbärsblommor! Måste sett kul ut när jag sträckte mig för att få ett snyggt foto på dessa skönheter haha! 
   Idag gick jag upp vid 5, hade ett möte med projektgruppen vid 9, mötet tog bara typ 1 h så det var skönt. Efter det gick jag på en shoppingtur, skulle BARA köpa mig 1 grej från H&M, men kom ut med 2....En "sparkdräkt" som jag brukar säga (klänning/shorts) och en fin klänning i liknande färger som på bilden. Min sommar är räddad med dessa outfits!
   Imorgon dyker en bild upp på bloggen så håll utik.Ha en fortsatt fin dag! 

Spider Gwen - Process!

 
Såhär kan det se ut när jag skapar mina bilder. Ett steg saknas dock, det är den absolut första steget av allt - Streckgubbe med form! Den brukar jag alltid slänga efter at jag har "fläskat" på den. 
För mig är det inte bara att sätta sig ner och skapa steg 2 direkt utan det är många steg där i mellan. Detta gäller även när jag kör det grafiskt - ex i illustrator, jag har allt uppskissat först. Det är et bra tips! :-) Var inte rädd för många steg och ett bra resultat än ETT steg och ett OK resultat! Testa låt det bli fult och sedan BANG en fullständigt SNYGG grund att skapa på :-D
  Som sagt jag funderade på att skapa lite FANART ett litet tag för att sedan köra eget igen, så om någon har något de vill se i min design så hojta till! Alltid kul att testa nya karaktärer, kanske har du en som jag kan snygga till ;-) 
  Nähä nu ska jag njuta av helgen igen, så ha det bra! Vi hörs igen på måndag igen :-D Kanske med något grafisk kanske färdiga resultatet av denna bild <3
 

Princess Precure Flora!

 
Jodå såå att eeh! Hann visst med att skapa 2 bilder i tisdags, Sailor Moon och denna Princess Precure Flora! Tjejen är från en ny animeserie som jag följer, fåniga monster men grymt bra animation. De som är med och animerar denna animerar även Sailor Moon Crystal serien, synd att de inte gör lika coola effekter där i :/ Men men, denna är klar och jag är grymt nöjd! Tog mig i tisdags bara 4 h att utföra. Damn girl!! I'm on fire!
  Nu är det helg! Äntligen!! :-) Vad man har längtat. Denna helg ska jag läsa i våra studieböcker och anteckna lite, för nu är det knappt en månad kvar till mina sista tentor detta år! Så kämpa kämpa!
  Imorgon kommer en uppdatering av en bild jag har suttit med idag, så titta in imorgon igen <3

Vilken dag!

 
Ojoj vilken dag. Inställt möte (som jade hade föredragit att ha idag) en väldigt tråkig seminarie och nu analyserar jag ett projekt på mitt sätt haha. Inga roliga grejer det här, men det måste göras om man vill slippa att gå upp vid 4 imorgon :-)
 
Så nu i helgen skall fokus ligga på allt jag gillar att göra. Kanske blir det bio också: Marvel Avengers age of ultron  <-- Tror jag att det stavas som ;) 
Imorgon dyker min andra skapelse upp som jag vart väldigt nöjd med så håll utkik ;-)
 
Gick lite crazy och köpte 1 helt ny schampokaka från lush...jag ångrar det inte för den luktar underbart! Rekommenderar verkligen alla lushs schampoon, snälla för håret och håller vad de lovar  (tro mig jag har jobbat för dem, bästa jobbet ever) Och såklart var det givet att ta en selfie för att jag kände mig så fin! :-D 
Vi hörs imorgon! Ha en fin kväll.

Glad Dag!

 
Gjort klart ca 95% av den skissen jag lade upp igår, så nu kunde inte jag vänta längre med att visa upp den! Som ni säkert förstår så ÄLSKAR jag verkligen Sailor Moon. Den bästa inspirationen för en hård idétorka! Så planer är att skapa flera små Sailor Moon relaterade grejer när idétorkan slår till. 
  Hmm funderar på om jag ska skicka denna till min totebag makare. Skulle vara ett kul tryck att ha på kassen :-) 
Hoppas ni haft en underbar dag i solen, jag vet att jag har haft det ;-) <3 Over and Out!