Skola skola & skola

 
Nu har jag varit lite frånvarande, men det är lugnt jag kommer sakta men säkert tillbaka. Mycket att göra i skolan, nu så är det bara några veckor kvar innan min första termin på JTH är slut. Det innebär slutprojekt i både Webbprogrammering & Grafisk Design + webblabbar som man ligger efter med, men så främst plugg inför Tentan of Doooooom! 

Men nu har jag lite som jag kan publicera på bloggen. Hoppas ni gillar dem. Har även en tutorial för er med Illustrator i datorn. Ni kanske kan testa den och se om ni kan få samma resultat som mig. Valde att göra en tutorial som var lite hipstrig. Så om ni har missat den trenden, så frukta icke ;-)up

SerieTips för kalla vinterkvällar <3 Outlander

 
Outlander -
Denna serie kretsar kring Claire som befinner sig i Skottland. Andra världskriget är nu slut och Claire som jobbade som en sjuksköterska ute i fältet återvänder hem till sin älskade man Frank. När de möts så börjar deras andra smekmånad som de säger ;-) Allt går fin fint på deras lilla smekmånad. Men som allt annat så händer det oväntade! Hon råkar åka tilbaka till 1743...Där hennes äventyr tar fart och en möjlig ny romans. Men hon kan inte sluta tänka på sin älskade Frank och försöker att ta sig tilbaka till 1945. Många faror väntar!
 
Denna är ett måste att se! 8 avsnitt finns ute, säsong 2 väntas att komma i april. Jag ser verkligen fram emot den!!
 
 

Skissa skissa - Lineart

 
 
Som ni kan se, så blir oftast aldrig slutresultatet som skissen. Utan typ 10 ggr bättre. Haha satt med denna igår istället för att göra webblabben. Ajaj :( Men jag är ju bättre på detta xD Så får se när denna blir helt klar. 
 
Nu framöver kommer det vara webblabbar som kommer att ta över min tid + 2 stora skolprojekt + plugg inför mina 2 första tentor!! 

FoodTruck 43

 
Done! Lite annorlunda än vad de första bilderna visade. Var rätt kul att köra på det lite "barnsliga" tecknade skissade stilen. Men på något sätt tycker jag att det passar för mat. Så varför inte? Vi pratade lite om att många i klassen kör nästan enbart på stilrent. Så varför inte sticka ur mängden? Visa lite personlighet?