Humble & Kind

 
 
You know there's a light that glows by the front door
Don't forget the key's under the mat
Childhood stars shine, always stay humble and kind
Go to church 'cause your momma says to
Visit grandpa every chance that you can
It won't be wasted time
Always stay humble and kind

Hold the door, say please, say thank you
Don't steal, don't cheat, and don't lie
I know you got mountains to climb but
Always stay humble and kind
When the dreams you're dreamin' come to you
When the work you put in is realized
Let yourself feel the pride but
Always stay humble and kind

Don't expect a free ride from no one
Don't hold a grudge or a chip and here's why
Bitterness keeps you from flyin'
Always stay humble and kind
Know the difference between sleeping with someone
And sleeping with someone you love
"I love you" ain't no pick up line so
Always stay humble and kind

Hold the door, say please, say thank you
Don't steal, don't cheat, and don't lie
I know you got mountains to climb but
Always stay humble and kind
When those dreams you're dreamin' come to you
When the work you put in is realized
Let yourself feel the pride but
Always stay humble and kind

When it's hot, eat a root beer popsicle
Shut off the AC and roll the windows down
Let that summer sun shine
Always stay humble and kind
Don't take for granted the love this life gives you
When you get where you're goin
Don't forget turn back around
And help the next one in line
Always stay humble and kind

Menyer menyer och menyer

Vilken början på denna vecka, har lyckats göra 5 olika menyer till de olika matställena på NärCon. Denna måste vara min favort ;-) Mycket jobb är kvar att göra och jag har en massa menyer/prislistor kvar att göras! Hoppas på att juicebaren kan skicka sin lista till mig snart, den är jag mest taggad inför! Ni kanske undrar varför dessa menyer är svart/vita - det uppenbarliga svaret är för att hålla kostnaderna nere. Förra året gjorde de en liten miss med att ha bakgrundsfärg på varje lapp de skrev ut ( inte så bra kanske haha ) så jag hjälper dem hålla färgkostnaden nere och kör visa menyer i svart/vit. Dock ska det även läggas till färger som indikerar på om de är gluten- & laktosfria samt veganska/vegetariska - så lite färg kommer det att bli ;-) Vad tycker ni? Det lilla ni har sett.
Ha en fortsatt trevlig dag z3

Gårdagens avsnitt!

Alltså vem mer än jag såg på Sailor Moon Crystal episode 32 igår? OMG vilket avsnitt och ett grymt härligt slut! Äntligen drar de igång och gör serien bättre och bättre. Förra säsongen var blank och bara "fin", ingen karaktärsutveckling och personligheter...men nu, nu ger de järnet och det resulterar i spännande ansvitt som är väldigt vackra men behåller den klassiska utrycksfulla Sailor Moon. 
Nog med fangirling på detta ;-)
Idag är det fortsatt arbete med NärCon, igår fick jag godkänt på 1 meny, 1poster och NärCons officiella affisch! Rätt skönt att ha de klara ;-) Kvar är menyer som trillade in igår och pandatröjorna som jag måste börja designa på nu! :-) Måste erkänna att det är kul med menyer, typsnitten är garanterat det roligaste att sätta ihop. Ska visa dem alla när jag kan göra det, under tiden kan jag lägga upp lite sneakpeeks på dem.
Ha en forsatt bra dag i värmen och så hörs vi <3

Tryckfärdigt format?

Nu är det mycket på G igen. Idag drällde det in uppgifter från NärCon. Bland annat att göra ett tryckfärdigt format. Hmm, tur att man då sitter på en byrå med många års erfarenhet av liknande utmanningar. Dock får jag vänta på svar efter lunch, så då får man googla och fråga beställaren själv vilka inställningar de önskar att ha med. Det kanske är bättre att själv ta reda på saker. Dels går det snabbare men man lär sig på vägen också. 
Så nu har jag ställt in allt och är redo att skicka filen! Ska bli spännande att se resultatet ;-) Dock är jag inte 100% nöjd, har en version som jag gillar mer ( mest för att informationen inte känns så bökig ) men så går det i branschen! Det blir säkerligen bra :-)
Håll koll i Linköping och kring trakterna så kanske ni kan se en glimt av affischen som jag har gjort frö NärCon detta året. 
 
Jobbar även med att skapa diverse menyer som ska finnas uppe på NärCon, som ni ser jobbar jag med Grillen som är en utav många matställen på NärCon. Denna var så kul at jobba med! Enkel men unik liksom - visar inte hela menyn såklart ;-) Måste bli lite utav en suprise på NärCon Sommar 2016! ^^
 
Ha en fortsatt trevlig dag och så hörs vi! <3