Halloween Party!!

Glad Halloween till er som firar det! Ikväll blir det att träffa mina kära vänner igen <3 Vad man har längtat, samt träffa pojkvännen igen efter 2 veckor ifrån varandra. Igår gjorde jag tentan i 3D - kursen och det kändes bra ;-) Nu är även alla uppgifter från 3D kursen inlämnade och jag känner en stor lättnad. Dessa bilder kommer att dyka upp här, de är gjorda under en pressad tid men jag är nöjd med mina skills ;-)
Ha nu en superbra dag och så är jag faktiskt tillbaka igen på måndag, för nu skall det skapas igen!!!!! Yeah!

Plugg och fix!

God morgon! Idag är verkligen dagen då jag känner att saker blir gjorda. Min kära dator sitter och renderar den sista bilden av kaffeautomaten, efter det blir det lite Photoshop fix och göra en Powerpoint. Skönt är det! Så som sagt jag känner hur det ljusnar upp på tecknarfronten! Halloween bilden vart klar igår kl 2, var redo på halloween och kika in. Satt även igår med en bild som finns på instagram att se, så helt kreativlös har jag inte varit, som sagt nu tog jag mig allt tid till det (sena nätter) 
Nästa helg blir det Halloween och som vanligt skall den firas med mina kära vänner  <3 Pumpa inköpt och dekorationer för rummet! Nu är det bara att planera för lite dessert kanske? ;-)
Tack för att ni kikar in och vi hörs!

Uppdatering om livet som studenth

Hej hej!
Nu var det ett tag sedan igen...men så är livet nu som student. Aldrig i mitt liv trodde jag att jag skulle ha sååå ont om tid till annat! Nu sitter jag och lyssnar på lite god musik och ska börja illustrera till min kaffemaskin som skall vara klar visualiserad den 27:e denna månad. Kan även checka av "Give-away" uppgiften som vi fick förra veckan, som tur var så är det en liten uppgift och idén dök upp under föreläsningen (lucky me!!) när den har fått sin logga på sig kommer jag att lägga upp den här ;-) <--- Inget super fancy men något att visa upp. 
Sedan kommer tentan den 29:e denna månad som skall pluggas till, mittt mål är att plugga minst 3 h varje dag inför denna och efter det ska jag visualisera klart min klocka och gitarr (i och med att de inte har några deadlines, man måste ju prioritera) Om jag har tur så ser kanske November och December rätt så ok ut om det inte blir en massa webb haha! Kanske kommer jag tillbaka här och kan skapa lite - jag saknar att ha lyxen till att teckna T_T 
Jag är verkligen inte mig själv när jag inte har tecknat på länge, jag liksom förlorar allt vad motivation heter, tror att denna månad har jag verkligen bara sprungit mot en vägg. Men jag ska inte ge upp för snart tar jag mig tid till att skapa!!!! 

Samlingen blir bara större och större

(varför så dålig kvalitet!!? Photogrid...ni var bättre förr)
 
Idag är det fredag...garanterat den bästa dagen på hela veckan, helgen börjar och man har förhoppningsvis inget jobb som kommer och stör lördag eller söndag, eller? ;-)
Nej men denna månad har varit spännande när det har kommit till mina prylar, min samling blir verkligen större och snart känner jag personligen att det räcker. De saknerna som jag vill äga är de flesta nya Proplicor som har kommit, efter det kan jag ta det lugnt. 
Så i posten i slutet av September dök min allra första Sailor Moon Crystal figurine upp och jag vart väl inte supernöjd! Det som fick mig att hoppa av glädje inombords var förpackingen! Haha :-) Det är inte många som kan designa färgglada och snygga förpackningar (enklaste och det som alla kan göra är stilrent i svart och vitt och kanske...bara kanske en färg...) 666:- gick denna sköning på. Rekommenderar jag den? Nja....det finns finare figurer ute på marknaden! 
Det som jag är mest stolt över är min tidiga julklapp från min syster. På loppisen på fejjan (loppis för konventare & copslayare) så var det en snubbe som sålde 15 av sina gamla Sailor Moon tidningar....för bara 375:- ! Alltså 25:- styck...och han hade första som är så gott som ny (den kostar nu som begagnad ca 100:- ) Så nu är jag stolt ägare av 22 av de 32 svenska Sailor Moon tidningar :-) #lifegoal 
Så detta är lite av min pengaslösande historia ;-) Bättre detta än bara ytliga grejor som kläder & smink haha! 
Ha nu en superfin helg och så återkommer jag när jag kan uppdatera med nytt, för denna helg ska jag koppla bort nästan allt av vad skola heter! Ha det gött!

Länge sedan..

 
Hej! Herre min gudinna! Det var ett bra tag sedan jag uppdaterade denna sida. Mest är det för att jag har känt mig dränkt i uppgifter från skolan. Har liksom inte haft tid att bara ta en dag och andas (förutom helgerna kanske...men det är kaos mitt i veckorna!). Ibland glömmer jag verkligen hur jag är när jag inte har mycket saker att göra. Saknar verkligen att kunna sitta vid min Cintiq och bara skapa en massa vackra bilder - men det kan jag inte förrens alla mina uppgifter är klara! Har också känt mig ganska så bitter och kanske till och med varit lite otrevlig i skolan...vem vet, sådant händer när jag bryts ner av stressen. Hey, jag ska ta mig igenom detta, mest blir det igenom att strikt punktera upp saker som ska göras varje dag. T,ex läsa lite, göra minst 1 grej på 3D uppgiften, plugga lite och såklart minst 1 bild om dagen - en liten bild - på papper eller digitalt. Kanske kommer jag ur denna hemska känsla då :-) Som idag vart det att städa lite, ta egen tid (aka ligga i sängen och fundera på min existens) göra hemläxan och skriva klart en uppgift på 3D kursen (som ändå snart var klar :-) ) Imorgon kommer jag lägga upp saker som jag har skaffat denna månad...ni kanske redan kan gissa vad. Ha det så bra och så hörs vi!