Princess Chibiusa

Äntligen! Denna har tagit mig 4 månader att göra klart. Har jobbat lite med den då och då, inte tagiten hel sittning alls. Från Januari fram till nu så är detta min enda målade bild. Hemskt är det, då min passion ligger just här. Ser nu att jag kan göra den bättre, så denna ska bli en remake nästa år precis som den förra ;-) Har lärt mig mycket om hur man målar guld, så det är bra ;-) Vilken Sailor hjältinna ska jag ta och måla nu? ;-)

Kartor in the making!

God eftermiddag! Idag och resten av veckan ut ( imorgon ) så kör jag sista fulla passet med NärCon på min praktik. Nästa vecka blir det vanligt arbete från OkiDoki.
Detta innebär mer jobb när jag väl kommer hem och en ganska långsam feedback, då jag kommer jobba med det på kvällarna. Den karta som är 100% klar & godkänd är denna! Detta är C-huset och här komer mycket att hända under NärCon. Andra kartan som snart kommer bli godkänd är kartan som är över utomhusdelen, en mycket rolig karta att jobba med. 
Vad tycker ni? Passar det snyggt för NärCon sommar 2016 profil? ;-)  Det borde det göra, full av liv och färger <3
Nu längtar jag till Lördag då kommer syrran igen och vi ska göra stan osäker! Ha en fortsatt trevlig torsdag <3

V. 6 OkiDoki

Detta är en uppgift som kanske ska printas och hamna i lokalen på OkiDoki ( eller så var tanken ) Detta är de essentiella typsnitten. Bodoni, Century, Times new roman, Futura och tillsist min favorit Helvetica Neue. Ett roligt men pilligt projekt, har fortfarande lite småpill kvar som inte borde ta så lång tid. Denna kommer att printas upp i 50 x 70 cm. Vill också ha en.... <3 Om jag ber snällt så kanske jag kan få en haha!
Nu är jag inne på vecka 6 här på praktiken och tiden bara rinner iväg. Denna vecka får jag även chansen att sitta med NärCon och göra dessa enorma grejer som E4:a skärmskylt, Kartor ( fortsättning ), finlira på Affischen, Banden m,f. Men det är skönt för när jag väl kommer hem kan jag sitta med annat som är bra för själen. 
Denna kommande helg blir det att träffa syrran igen och då blir det lite shopping. Har även klickat hem en LUNA bag! Som jag ser fram emot, tyvärr köpte jag inte den som är gjord av Samantha Vegas utan en kopia ( jag bryr mig inte om märkes saker..så får se hur denna är ) den beräknas att dyka upp om ca 1 månad. Om jag har tur kan jag ta med mig den till den första resa detta år! <3
Det var det för mig denna dag, vi får se när jag skriver igen, men jag vill hålla er uppdaterade av vad som pågår! Ha en superbra dag <3

NärCon sommar 2016 - T-shirt, Kåsor etc

Hej alla nära och kära. Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men som sagt livet är hektiskt och jag håller i! Bilden som ni ser ovan är NärCon sommar 2016 olika merchendices som man kan köpa. All design är gjord utav mig. Rätt härligt att se allt när det hamnar på rätt material. Längtar till att få se dem i verkligheten.
Nu är jag inne på 5:eveckan på praktiken hos OkiDoki, denna hela veckan får jag möjligheten att jobba med NärCon, då det är en hel del grejor kvar. NärCon vill bland annat ha skylt till E4:a skärmen, affisch (som snart är klar) vepor & banderoller, postrar och dylikt till de olika områderna på NärCon. Så mycket jobb och lite tid kvar. Alla mina vakna timmar går till att tänka på NärCon. Mitt råd till folk som vill designa för NärCon är att inte ha något annat vid sidan om - jag har lärt mig detta på den hårda vägen ;-) Annars är sammarbetet väldigt givande och jag får testa på mina olika kunskaper och tekniker - ibland funkar det inte och ibland funkar det perfekt! Snart ser man ljuset :-)
Denna helg blir det lite småjobb men i övrigt ska jag och Philip bara ta det lugnt, första helgen sedan jag kom upp som vi får en HELT LEDIG HELG! Inte dåligt. 
Dags för mig att jobba vidare - ha det så bra <3

OkiDoki

Praktiken är i full gång och jag utför den i Linköping hos reklambyrån OkiDoki. Detta är en utav mina uppgifter som skall utföras under min vistelse här. Nu blir det mycket grafiskt som dyker upp ;-) Mer än det kan jag inte skriva nu,utan vi hörs! Snart :-D