Mycket som pågår!

Oj oj! Vad mycket det kan bli på en och samma gång. Göra klart 2 labbar i JavaScript Multimedia grejen + spelet, 3 st 3D uppgifter som jag vill bli klar med (och få det snyggt gjort) OCH plugg till ekonomi tentan...detta är ju bara gjort för att misslyckas. Så inte mycket har hänt på bloggen. Igår hittade jag ett par sjukt gulliga kaninskor och vart inspirerad till att teckna lite kanintjejer - men denna vart jag mest nöjd med - skissen kommer bli ändrad när jag väl har tid. Vill lägga upp mina Sailor bilder men de har inte fått så mycket färg på sig. Men de kommer när jag får tid.
 
Idag så blir det ett för långt pass med grupprojektet med spelet, det ser jag verkligen inte fram emot. Vill hem till Philip så att jag kan stilla mina nerver! Och ladda om mina batterier OCH få hjälp med plugg inför ekonomin OCH hjälp med javascriptet :3 Jag är en lyckans ost som har honom haha! 
Hoppas ni får en supertrevlig helg och så hörs vi när jag kan teckna fritt igen! 
Ps: Fick precis höra av min 3D lärare att det är tack vare människor som mig som får världen att gå runt! ;-) 

Sommras

Här var bilderna jag skapade i sommar. Mina kära hjältinnor. De som jag vart mest nöjd med var Sakura och Utena, roligare detaljer och mer att göra med :-) Jag hoppas på att i framtiden göra bättre fanart på Korra - för hon är verkligen en av de bästa serierna från 2014! 
Sailor Moon skulle även komma upp men jag tecknar henne alltid och alla vet om att hon är min absolut största förebild och inspiration. Bilder kommer dyka upp inom en snar framtid.

Äntligen funkar det!

 
Igår laddade jag hem hur många uppdateringar som hellst + en driver uppdatering till min dator. Efter allt detta så funkar min Cintiq med Manga Studio igen <3 Så tips till er som äger digitala plattor och grejer inte funkar - Uppdatera allt! Om det finns uppdateringar till allt haha! Efter det så fick jag ett ryck och började teckna ett koncept till en bild inför halloween. På instagram finns en renare skiss uppe om ni är nyfikna, detta är steg 1 i mitt skapande.
Idag har jag strykt alla mina sängkläder, städat och plockat - ibland får man bara ett städarryck...Vilket är trevligt för då blir allt fint hemma. Nu ska jag fortsätta med min Halloween bild och på mina andra Sailor Moon bilder som skall upp :-D Mycket kommer att dyka upp! 

Inspirerad

Vilka fantastiska människor det finns i denna värld. Man kan verkligen se Glen Keane passion för att skapa och det smittar av sig. En fantastik video som fick mig att känna. Det som är så fantastikt med denna person är att han omfamnar den nya tekniken. Han vill leva sig in i sina karaktärer - de finns där!
En sak är säker - jag kommer att lära mina barn att skapa och se möjligheter i allt, trotts allt jag är själv en kreativ själ utan oro (för det mesta) och såklart vill jag ge mina barn den gåvan - att sväva bland molnen. Jag skulle lätt vilja äga detta själv och få skapa min egna värld *drömmer*
Kika på denna video och se om ni blir lika upprymda som jag blev <3 
Update på mitt tecknande: Manga Studio kracshar fortfarande, jag vet inte vad jag ska göra :/ Så får se när mina bilder dyker upp. Sålänge får jag dela med mig av mina dagar och liknande videor <3 

Kan inte teckna?!

Helt plötsligt kan jag inte använda Manga Studio...har installerat om både den och min Cintiq men inget verkar funka. Det kommer precis när man har värsta lusten och de bästa idéerna till att teckna. Så under tiden som jag får hitta på någon lösning så får jag använda ett annat program som heter Bamboo Paper. Deta program har inga lager och tillhör Wacom :-) Här i kan jag bara skissa och leka av mig men inget mer. Vill verkligen inte ladda ner Paint Tool SAI något mer, tycker inte den är lika bra som Manga Studio nu när jag har haft den i ca 2 år T_T Så tyvärr blev det ingen Sailor Moon bild denna vecka, kanske nästa vecka därpå om någon ängel kan hjälpa mig *host host...Philip*