Nu är det ute!

 
 
Tada! Jag kan inte vara lyckligare just nu. Igår vid 19.30-ish tiden släpptes siten & grafiken till alla deras diverse sociala medier! Sök på NärCon på google och besök alla deras sidor ;-)
Ingen har ratat ner denna ännu och min design är den som haft mest uppskattning och nu har likesen slagit rekord! Jag är så glad att jag har lyckats att få en profil som dels syns men som också speglar mig. 
Besök NärCon på facebook & gå in på deras site för att se mer :-) Tack NärCon för att jag fick chansen att designa för er! Det har varit en liten dröm sedan 09, när jag först besökte NärCon uppe i Örebro.
Men än är inte design-uppgiften klar utan nu är det att fixa klart allt som ska säljas & tryckas. Det ska bli av ikväll för jag har en deadline den 18:e för allt som ska tryckas ( så de kan visa det på deras sociala medier sidor )
Tack alla som läser min blogg och följer denna fantastiska resa! 
(Många !!! i detta inlägg, jag är bara för pepp!)
 

Lite eget

Äntligen känner jag att jag kan skapa lite eget. Detta projekt började jag med efter nyår och det är inte förens nu som jag kan sitta med den. Lite tråkigt men så är livet visst....
I denna bild visar jag att jag kör med referensbilder - anledningen är att man ska se TYP hur saker ser ut. Och sedan såklart sätta en egen prägel på det, som ni kan se på bilden. Jag är väldigt nöjd med hur stjärnan vart. Väldigt dynamisk känner jag.
Idag så jobbar jag på förskolan en stund, för att sedan ta mig hem och finslipa på NärCons Grafiska Profil, nu är det inte mycket kvar <3 Vart igår områdesansvarig på Närcon på deras kommunikations avdelning. Man vart väldigt nöjd över att se det ;-) Det kommer se extra fancy ut på CV:t - jag hoppas även på att söka som deras grafiska designer till nästa sommar (peppar peppar!) 
Jag har inte mycket mer att säga - mer än att jag är väldigt ovan på att blogga nu - lika så teckna vanligt...
Ha en jättebra dag! <3

Sakta men säkert

(stor skillnad från den första va?)
Sakta men säkert blir jag klar med profilen för NärCon. Mycket mejlande och mycket ändrande då vi i början kanske inte var så tydliga. Denna bild kommer inte vara den slutgiltiga grafiska profilen, då det var för många färger - kanske var jag för nytänkande ;-) Så denna gång blir det att skapa med 2 färger + vit/svart. 
Jag hoppas och ber om att de godkänner det nya nu så jag kan bli klar. Jag saknar att kunna skapa eget och måste bli klar med saker i skolan, lite svårt när man har deadlines. Överlag har det varit kul att jobba för NärCon, men kanske lite tufft då man får kritik för det man gör. Dock är det så denna bransch funkar och man får bara ta det. Göra om det och göra det bättre, om inget annat får man bara skaka av det och köra på.
 
Men livet rullar på, jag har fått ett litet extra vikariat inom barnomsorgen. Har redan haft min första arbetsdag i tisdags & det var hur kul som helst. Vart accepterad snabbare än vad jag trodde, fick även kommentaren att jag var deras bästa fröken (kan ha varit att jag var lite mindre sträng...men nu har jag lärt mig) Och jag som oftast har tyckt att barn är svåra...men icke ;-) Nästa vecka blir det 1 dag som jag jobbar och veckan efter det blir det 2 fulla dagar. När det är gjort tar jag mitt pick och pack och flyttar upp till Linköping! 
 
Ha en jättebra dag och ja så syns vi... <3