Den är nu klar!!

Inte för att skryta elr så....men den vart ju bara för bra (för någon som har 0 skills i InDesign och bara tecknar tecknade grejor!!) Pappa är väl förmodligen lite stolt. Så denna uppgift var lite svår när man inte fattade hur man navigerade sig i InDesign. Men med övning så blir det bra. Funderade på att dra och göra en Ifåne men neeeej!

Så nästa uppgift som ni lär få se är en Flyer (en lapp....om något) Deadline för dessa 2 är den 5/9 :O 1 är klar! 
Jag ska ge mig i kast med att teckna lite söta flickor när jag får min tid.

Denna helg bestod en hel del av att få umgås med min fina pojkvän. Han fick mig att plugga på matten och hjälpa mig lite. Det behövs när man inte fattar den :/ Dock ska jag inte ge upp utan hänga på! Man vill inte ligga efter!


 

Första Laboration!

Hello!!
 
Nu sitter jag på bussen och ska agera lite bloggare. Har datorn i högsta hugg oc har faktiskt lyckat att göra en grej tills idag! Våran första laboration var inom InDesign. Kan vara ett krångligt program om man aldrig har arbetat med det förut. Den ser knapast ut som Photoshop (enligt mig) Men våran första uppgift var att göra en mobil med hjälp av InDesign. För att vara lite speciell och göra det krångligare för mig valde jag att göra en gul Nokia Lumia 1020 ;-)
 
Skriver mer om det snart!
 

Wuut Wuut!

 
Här testar jag lite nytt. Ser nu idag att hon blev lagom sneeed. Men det är ok! Hoppas ni gillar, jag tycker om detta! Lite annat än vad jag brukar göra, känns det som. Svart vitt med lite färg. 

I'm Back!

Efter en liten start i skolan så är jag nu på bloggen. Den första veckan är snart avklarad! Yeah! Har bara lyckats gråta bort ca 1 timma hittills. Lång historia, men det har med min frustration på våran Diskreta Matte.... (matte är svårt och där med min fiende)

Det är lugnt jag har en pojkvän som kan backa upp mig med lite info, samt en mattegrupp som vi i klassen har tagit fram (detta blir nog av nästa onsdag)

Jag har även hunnit skaffa mig en dator som skall driva alla mina program felfritt. Även Adobe CC har dimpt ner på datorn.
Så jag är redo för skolans uppgifter.

Igår satt jag lite vid datorn och experimenterade lite med min stil. Bilden dyker upp senare då jag sitter på 124 bussen...Kommer hem om 2 h ;-)

Jag har inte lämnat er utan nu fick skola och sömn prioriteras lite. Ett alternativ som jag ska göra nu för bloggen är att dra med mig datorn till skolan eller göra tidsinlägg då jag har tid.
Det ska uppdateras!

Våran första design uppgift börjar på fredag. Så stay tuned för lite missar och hissar av mitt arbete.

Tack och hej! Vi hörs snart igen!!! Stay awesome :-D

Insparks Dag 1

Japp jag ska inte ljuga, trodde aldrig att jag skulle överleva denna dag. Imorgon blir det till att gå upp ännu tidigare, 04.25 nämligen.

Men min dag fick bestå av en introduktion och ett välkomnande till skolan. När det var klart så drog vi in till en sal och fick vårat upprop. Kändes overkligt när mitt namn dök upp. Det är gjort nu ;-)
Det var väl läskigast, oron för att inte stå med på listan ;-) xD Efter detta gick vi och testade overallerna och köpte dem.
Allt som hände sedan var att vi köpte biljetter till Caps (drickarspel) Vilket jag ångrar nu...så det skall väl fixas. Lite sånger och övande på våra DG-DANS som faktiskt var riktigt kul. Jag kan ju inte dansa, men det gick ju bra! Jag kan ju vicka på min rumpa xD
Såklart fick vi ju en visning av hur skolan såg ut. Våra faddrar är faktiskt jättebra. Trevliga att prata med och verkar förstå läget bra :-)

Efter allt övande på dans och sång så sprang vi till HI Tech? för att visa upp oss för att kunna komma först in till matsalen (i party tältet) Jag tycker att folksamlingar är jobbiga och jag hamnade i mitten. Eftersom jag är 3 huvuden för kort så var det lite jobbigt. Lyckades ta mig ur *puuuw*
Tycker att detta med att stå i en grupp och skrika/hoppa har gått ur sin tid för mig, som före detta konventare på bla NärCon, Confusion och såklart UppCon ;-)

När klockan slog 18.00 så gick jag raskt iväg. Måste ju hem och sova när jag ska gå upp 4.25 ;-)

Imorgon blir det introduktion på datorgrejer och Overall ceremoni som handlar om att bli blöt och lerig antar jag. Men jag ska vara väl förberedd :-)