Lush Oxford Street

 
Mina nya inköp tack vare min syster som besökte Lush på Oxford Street i London för ca 1 vecka sedan. Det blev lätt att spendera ca 535:- på dessa underbara produkter. The Comforter finns i Sverige i enbart Bubbel Bar format och inte i tvål ännu, jag spekulerar i att det kan komma i en framtid till Sverige i en tvålform, men det kanske bara är ett önsketänkande. The Comforter har en väldigt hemtrevlig doft, den är söt och luktar bär helt enkelt, den har glitter i sig precis som Snow Fairy men frukta icke, det fastnar inte på en. Jag kan rekommendera denna för folk som älskar sjukt söta dofter (aka som mig själv, som badar i söt vanilj, äpple och sockervadd) The Comforter kostade mig 27 £ för 1 KG ;-) Doften stannar kvar ett litet tag.
 
 Nästa produkt som jag fick av syrran är deras ny Hot Oil Treatment, Damaged - som då är såklart för "skadat" och torrt hår. Produkten kommer på en trädsked som man ska använda till när man ska smällta den. Hur ska man göra då? Jo, du tar en tom lush burk eller någon annan slags burkliknande grej, sätter det i ett vattenbad så att det smällter och tillsätt lite vatten i taget i produkten. Tillslut kommer man ha en massa som man sedan lägger i torrt hår och låter det sitta i ca 20 min. Efter det ska du ha hår som luktar gott och ser friskt ut! Denna ska sparas till ett speciellt tillfälle när jag vill skämma bort mig (a) Denna kostade 6,50 £
 
Sist men inte minst är den söta tvättförpackingen Candy Floss - denna är en ny slags produkt en Showder - alltså en tvål och scrub i ett. Idén är att man ska ta lite i handen och sedan tillsätta vatten, produkten kan skumma upp och sedan är det bara att använda som tvål/scrub. Candy floss har vanilj absolut i sig och socker, vilket ger en fantastik len hud efter sig! Och det luktar såklart super sött och gott. Denna kostade 12,50 £. 
 
Jag kan verkligen rekommendera folk att slänga ut sina gamla hemska bad/hudvård/smink produkter och ersätta dem med dessa underbara produkter. Lush tänker på människor, miljö och såklart våra kära djur. Alla pengar de får in går till allt detta! Jag har jobbat på Lush ett litet tag i mitt liv och det har varit bland det bästa som har hänt mig. Man får en rejäl tankeställare :-) Kika in på den svenska hemsidan Lush för att se deras utbud. Butiker finns lite här och var i Sverige, såklart i Stockholm, Göteborg och Malmö etc. Värt att besöka dem och personalen är riktigt trevliga och superbra!  
 
 

Producera med mera

Skolstart! Tog mig med storm när läraren i måndags började snacka på engelska, jag som precis har vant mig vid föreläsningar på engelska. Nåväl, de första dagarna har varit helt ok! Det enda som riktigt klämmer i skon är denna jäkla HTML och JavaScript, jag blir ju aldrig av med skiten! Vill ju skapa annat roligt! 
Jag får ta den lediga tid (utöver skolarbetet) att faktiskt göra det jag älskar, skapa fina konstverk och leka bara. Torsdag är den sista skoldagen denna vecka så det ska hinnas med arbete till portfolio, bildskapning och plugg på HTML, kanske blir det en tripp till älsklingen för jag saknar honom :/ Jag vet att det kan bli sjukt dyrt i längden (men det är ju mitt godis också :3) men det är det värt. Behöver ladda om mina batterier <3
Första 3D föreläsningen frog igång igår och jag kände mig ganska så lugnt inför den. Så idag på min "lediga" dag så satt jag lite med 3ds Max och trixade, svårt att hitta bra enkla tutorials, men jag ska väl få det att funka :-)
Nästa inlägg kan sker på fredag! :-)

Under tiden som saker skapas - Video!

Återigen en väldigt slö dag där jag mest slö-surfar på nätet. Igår satt jag med lite bilder som skall hålla er underhållna nästa vecka. Imorgon lär det mest bli tid till att förebereda inför skolstarten på måndag, städa, laga matlådor, duscha och annat måste. Under måndagen blir det ett lååångt hål från 9.45 till 13, då ska jag försöka att hitta lite material som jag behöver (och möjligen inte behöver) 
Mina planer med bloggen nu är att kunna få upp minst 1 - 2 inlägg i veckan, kanske några bilder och förhoppningsvis 3D bilder pga den kursen jag har valt. Vi får se helt enkelt. Om det är något ni saknar på bloggen så hojta! 

Sista dagarna denna sommar!

Det har varit tyst på bloggen denna vecka, varför? Jo, nu ville jag ta ledigt ifrån allt vad dator heter. Men nu är jag på G igen, idag har jag mest suttit vid datorn och bara skissat. Då vart denna bild till. Ville testa och göra lite mer söta grejer men vet inte riktigt om detta är helt min stil haha! Vart nöjd med färgerna och ögonen (såklart!)
I veckan som har gått har jag varit hos Philip och bara tagit det lugnt, tittat på anime, sträck tittat på Orange is the new black ;-) bakat blåbärspaj (vi plockade 2 liter bär) och inte så mycket mer :-)  Min kära syster är nu i London och jag fick henne att ta sig till Lush på Oxfordstreet där hon så snällt hjälpte mig med att spendera 535:- på tvål - Ooops ^^'> Det fick bli 1KG The Comforter tvål (som är enbart på oxfordstreet) och Candy Floss ett Showder ;-) Dessa ska läggas upp på bloggen när dessa Bad Boys hamnar i min ägo <3 Vi får se om mer kommer på bloggen inom den närmaste veckan - skolan börjar så all uppmärksamhet skall ägnas dit. Har varit ganska stolt över mitt uppdaterande denna sommar och det märks tydligt på mina tecknar-skills nu :-) Tack för att ni läser och besöker bloggen! <3

Tänk OM...

 
Tänk OM jag visste att man kunde bli såhär bra. Tänk om mina lärare lärde ut att man kunde bli annat än polis, läkare, lärare, tandläkare, trädgårdsmästare eller sjuksköterska. Tänk OM de berättade istället att du kan bli vad som hellst, främst på den kreativa sidan. Då hade jag säkert börjat mycket tidigare med mina passioner och KANSKE lyckats med mer än idag? 
Det är spännade att tänka tillbaka lite och tänka: "Tänk om..." Hade livet varit mycket bättre, roligare eller kanske till och med sämre?
Om jag fick gå tillbaka i tiden och träffa lilla mig i 2:an så skulle jag säga några saker till mig själv.
  1. "Maggan, du KAN bli vad du vill. Såklart kan du bli Sailor Moon men kanske på ett annat sätt."
  2. "Visst din handstil är kanske lite dålig, men detta är bara början, ge inte upp!"
  3. "För guds skull öva på MATTE, visst det är tråkigt men du behöver matte c för att komma in på detta <3"
  4. "Du är vacker precis som du är. Och vet du vad, du blir bara vackrare."
  5. "Hey, killen som du kommer gilla i 4:an kommer bli din fästman i framtiden ;-)"
  6. "Ge aldrig upp teckning, för du kommer bli awesome på det!"
Vad jag ångrar i skolan var min handstil och att jag gav upp på den. Främst för att jag i 5:an fick höra av min lärare att 2:orna hade bättre handstil än mig. Det var då jag gav upp T_T Nu när man ser denna så blir man inspirerad till att ta upp skrivstil och bara kalligrafi överhuvudtaget, trotts allt jag går Grafisk design där man kanske borde veta hur man gör det på det traditionella sättet, men kanske är det för att jag är lite old school :-)
 
PS:Denna video delade en vän till mig på facebook, så var tvungen att dela detta guldkorn med er! <3