Svt Play

Ja undrar ni, vad är detta? Jo det ni är min återskapelse av SVT Plays logga ;-) Fick det i uppgift idag i skolan, så kände att jag ville göra klart den. Ser att jag behöver tjocka på den gröna biten, men annars är den fine ;-)
Våran andra uppgift är at skapa en seriefigur i illustraitor, såklart ska jag köra på Sailor Moon! Så den kan ni se fram emot :-)
 

Men nu tänker jag bara ta det lugnt efter en lång dag i skolan, med dåliga besked....så ja bye bye! Vi hörs imorgon, då det blir en kort skön dag

Nu är jag här!

Äntligen va? Nu sitter jag igen vid datorn och pillar! Så idag kommer jag att bjuda er på en skiss som jag skall göra klart, med färgläggning och rubbet. Snart är ju min favorit helg här, kan ni gissa vilken? Så denna bild är ju bara obligatorisk den helgen!
 
Idag vart det bara till att mysa sig ner i sängen och prata med pojkvänne. Kanske lät lite irriterad nu när jag tänker efter, men det gör sjukt ont att ha luren mot örat hela tiden ;-) Imorgon blir det den första laborationen i Illustraitor, det kan ju bli ku, har kämpat med banor innan men inte fått det att funka.....
 
Efter dessa dagar så med lite tur kanske jag är ledig Torsdag och Fredag, det innebär mer tecknande :-D Så var taggade!!
 

Första delen i processen:-D

Oj oj!

Hej på er!!
 
Kul att se att bloggen fortfarande besöks trotts min frånvaro. Då kan ni bli glada över att se ett inlägg! Jag är inte död, utan kanske lite stressad pga mig själv. Ni som inte känner mig så väl kanske inte vet att jag skjuter upp ALLT och har gjort det sedan gymnasiet. En dum grej men det är en vana. Nu är de stora uppgifterna inlämnade och jag kan nu pusta ut. 
 
Det har blivit lite tecknande nu på sista tiden. Så jag har lite material att slänga upp på bloggen! Jag har en fråga som jag gärna vill att ni tar och svarar på :-D VAD VILL NI SE PÅ BLOGGEN? Har ni några önskomål så är det bara att fråga på. Jag kan skriva om allt!!
 
Så här får ni några bilder på min kära InDesign uppgift som vi fick för ca 4 veckor sedan...som vart klart typ nu ;-)
 
 
Jag skulle väl inte säga att denna blev awesome, men jag hoppas att få typ 1 poäng i alla fall. Kan nämna att bilderna är det som gör denna snygg! Olly Moss måste ni film/spel fantaster titta upp, han gör alldelles fantastiska verk! 
 
Ha en trevlig kväll och så dyker jag upp imorgon igen! Bye bye

Jag har misslyckats!

Allt för få skriver att de har misslyckat med saker de har gjort. Kanske beror det på att de aldrig misslyckas? Nej, folk vågar inte erkänna att de misslyckas. För det är inte acceptabelt att misslyckas, du ska vara bra på allt och lyckas det första du gör.

  Jag misslyckades rätt så brutalt igår på mitt första matteprov, jag lyckades att skrapa ihop 1 poäng av säg 8 möjliga. 4 var det som krävdes att få godkänt eller vad man säger en 3:a. Ni kanske inte tycker att det är något. Men för mig var det ungefär som världens undergång, trotts allt min utbildning på högskolan ska ju ge mig ett välbetalt jobb, i slutändan. Jag hatar att misslyckas.

  Jag misslyckas med det mesta i mitt liv, det kanske låter tufft eller lite brutalt gentemot mig. Men det är sanningen. Jag kan enkelt misslyckas med att stoppa tandborsten rätt i mun och träffa ögat (det har hänt) eller missat ett trappsteg och dratta på ändan, snubbla på en plan yta, misslyckas med att få fram ett rolig skämt och såklart kan jag aldrig få människor att förstå vad jag säger/menar. Vem vet jag är kanske ett stort misslyckande? Vet ni vad? Jag bryr mig inte, utan dessa misslyckanden så skulle jag inte ha varit den jag är idag.

  Så varför skriver jag om detta? Jo för att det är okej att misslyckas. Man gör det och man rer sig efter det. Om man aldrig misslyckas med grejer så kan man aldrig lära sig utav sina misstag. Du skulle stå och trampa på samma ställe. Aldrig utvecklas. Om du nu inte är sjukt smart på alla möjliga sätt, men då saknar du säkert något.

  För den delen har jag alltid haft svårt med saker som andra har haft lätt för. Dålig på att läsa och förstå ord, nu kan jag läsa och förstå en bok bättre än min närvaro. För jag har ett annat tänk. Det är okej!

  Gå ut och var inte rädda för at misslyckas. Det kommer ni att göra hela livet. Vi är människor och vi gör misstag.  

  Så nu idag skall jag med stolthet gå på min såkallad ”Walk of shame” När alla andra som klarade provet igår får vara hemma och slappa, så ska jag ta och bekämpa mitt misslyckande och nerver. Kanske kommer jag att misslyckas med detta igen, men jäklar vad duktig jag kommer att bli på mängdlära.

 
Skisser har nog inget med detta att göra. Men det kan bli mycket text ;-)

Adelövs marknad!

Idag var det sista Matte föreläsningen inför vårat första lilla prov. Lite nervigt, men ska gå till provet med en positiv inställning! Jag kan det här! Nästa del i matten kommer handla om binära tal (datorer har detta uppbyggt i sig, 1; or & 0:or) kan bli spännande ;-)Lyckades även köpa den sista boken till skolan nu. Det är rätt skönt att ha det klart. Nu skall det läsas bara :-)Men har även fixat så att jag kommer få mina skattepengar! Yeah, kan nu köpa en foundation som ska passa min sköra bleka vinterhy! Såklart skall det sparas, för i december kommer mina Sailor Moon skolgrejor ;-)Jag sitter nu på tåget och skall ta mig till kära Adelöv. Där hålls en marknad som jag brukade gå på när jag va liten, men det avtog och nu vill jag dit igen! Finns verkligen allt, men jag skall kika på barnlelsaksstånden för att hitta random Sailor Moon saker kanske :-) Som ett annat år typ 2000...synd att jag använde upp dem på onödiga ställen *suck*