Nu är det nära!

 
Idag är det bara ( BARA ) 11 dagar kvar till jag och min syster åker till New York. En helt surrealistisk känsla slår en när man tänker på det. Vi frå se hur mycket jag kommer att skicka upp på bloggen under resan, kanske inte alldeles för mycket. Då jag själv inte vill leva via kameran på mina resor. Jag vill själv uppleva och fånga in olika intryck. Det kan man inte med kameran ständigt i handen ;-) 
Vårat mål är att utforska hela New York och även ta en tur till Cooney Island. Lika så besöka alla dessa "towns" så som Korea Town & China Town. Jag ska se till att få med syrran på några museeumer och andra sevärdigheter. Jag kan säga att vi inte kommer att gå upp i frihetsgudinnan,  det är bara slöseri med tid i kö etc.
Idag är det även bara 1 dag kvar innan jag tar mig till NärCon, sitter nu i sista minuten och redigerar lite mallar som kommer hamna på alla salar. Ska bli så kul att se hur allt vart, vepor vart inte av då de redan hade liknande vepor sedan innan, men det gör inget då jag har i princip designat allt annat o.O
 
 
Efter att NärCon har varit ska jag få upp allt mitt material till min online portfolio och här. Så ni kommer inte att missa något :-) Har försökt att hålla det mesta hemligt....men det är ju så svårt! Trodde aldrig att jag skulle få denna chansen att designa något till en så stor festival.
Nu ska jag avrunda mitt jobb med NärCon och bege mig till det riktiga  jobbet. Ha det så bra <3
 

SnapChat

Hej på er!
Som vanligt så går tiden så otroligt fort. Skolan är över, men jobb tar aldrig slut. Så det innebär mindre bloggande ( som ni har märkt ) och mindre tid till att göra det jag verkligen tycker om att göra. All min fria tid går nu till att skapa det sista inför NärCon sommar, som börjar om ca 3 veckor. Jag lär mig otroligt mycket och min portfolio bara växer :-) 
På dagarna så jobbar jag på Systembolaget i Österbymo, ett väldigt varierande jobb med otroligt mycket kundkontakt. Jag har verkligen saknat att jobba i butik ( LUSH var det första ).
Snart blir det även resan till New York med min syster och vi har planer att spela in videor för att kunna visa er alla senare ;-) Vi får se om det blir av, trotts allt jag vill inte leva genom mobilen eller kameran när jag är på semester, jag behöver inte bevisa att jag har varit på alla ställen jag påstår att jag har varit på. 
Längre fram mot hösten/vintern har jag planer på att bjuda min bättre hälft på en resa till London över en helg, bara vi två för första gången. Det kan bli spännande och jag hoppas han har lite ledig tid från skolan då, annars får vi skjuta upp det.
Nu är ni lite uppdaterade av vad som pågår/kommer att pågå. Bilden ovan är mitt första förslag på ett SnapChat filter som bara kommer att finnas under NärCon oh på universitetets område, denna vart inte godkänd och vi väntar på att de övriga ska bli OK.
Nu ska jag ta min lunch och återgå till arbetet,ni får ha det så bra <3 Hej då.