En vanlig sommardag!

 
Så här kan det se ut hemma hos mig. När Philip är över hos mig och jag vill teckna, då ser det ut såhär ;-) Idag pyser jag iväg till matmarknaden i Jönköping, så då blir det inte mycket gjort. Jag hoppas på att ta lite foton så jag kan lägga upp dem på bloggen! Mat är en annan passion i livet! Imorgon kommer det upp en till uppdatering så var beredda! 
PS Detta inlägg var ett litet extra för er som kikar in på mina icke-uppdaterings-dagar ;-) <3

Teckna teckna!

 
Vad mycket Sailor Moon det har blivit! Snart kommer en till haha. Sailor Cosmos och Luna är några som är lite glömda också. Luna är ingen Sailor Scout i animen eller mangan, men däremot i PGSM (Live action Sailor Moon) så tänkte teckna ner hennes också. 
Imorgon drar man in till Jönköping för att kika lite på matmarknaden, där blir det även att träffa skolkamraten Lina! <--- Kika in på hennes blogg LinaBeckman, hon håller också på med grafisk design och teckning! Men det ska bli kul att träffa henne igen efter snart en månad o.O Tiden går fort!
I veckan blir det även en tripp till Stockholm och nästa vecka blir det Göteborg med mina gammla vänner från lågstadiet och högstadiet <3 Mycket händer denna sommar!
Ha en superfin dag och så syns vi snart!
 

Sailor Cosmos - Done!

Värst vad många bilder jag laddar upp ;-) Har suttit med den i ca 2 dagar nu och känner att det är ett färdigt projekt. Tyvärr upptäckte jag att tyngdpunkten är helt off - men det innebär att denna får sig en remake till nästa år. Brukar göra om bilder som jag finner fel på - bättra på dem och se om jag har lärt mig något nytt av det hela :-) Får ta mig en dag och ladda upp några gamla bilder och visa :-)
Överlag så är jag nöjd med hur den blev, äslkar hur jag fick till hennes hår och ögon! Samt kurvorna - jag har själv kurvor nertill så det får finnas på bilderna ;-) Mer kommer till söndagen möjligtvis måndag.
 
Idag fyller mannen i mitt liv år. Tänka sig vad tiden går, gammal blir man ju snabbt haha! Så detta ska firas - present fixat och kanske kommer han få något mer av mig mot kvällen (inte som ni tror - pervs ;-) ) Trotts allt jag är ju en bagare/konditor i botten av mitt hjärta...och CV x) Ha en trevlig fredag! Mys till det vettja! 

Sailor Cosmos Close Up

 
Säkerligen jättesvårt att se ;-) Så är det med previews :3 Här är en bild jag jobbade på under midsommarveckan, Sailor Cosmos är en väldigt underskattad och kanske en bortglömd karaktär i serien. Hon dyker upp i den sista säsongen på Sailor Moon Stars och dyker såklart upp i mangans sista del :-) Det spekuleras i vem hon är - Hon är kanske Chibi Chibi (Usagis & Mamorus nästa dotter? Vem vet där också?) - En avancerad version av Sailor Moon kanke när hon väl har blivit drottning? <--- Jag har inte koll på det, för jag har inte läst den sista delen av mangan på engelska, bara kikatpå bilderna i boken ;-) 
Full version dyker upp på fredag! Och då fyller fästmannen min 22 hela år! Det skall firas! <3
Jobbar med 2 andra bilder som kan dyka upp nästa vecka :-) Annars kör jag enkla vektorer - Flat design munk och arbetsplats! Håll koll :-D
 

Instagram - Magdalenadahlin

 
För er som har missat att jag finns på flera sociala medier... Kika in på min instagram magdalenadahlin och följ mig för att se bilder innan de dyker upp på bloggen (kanske lite mer bilder som är extra såklart :-) ) Här kan det dyka upp bilder på mig och vad som händer. Lite lättare att hålla den igång under de varma sommardagarna (skämt å sido). Och ja jag har några följare och följer MÅNGA - de jag följer är inspirerande instagramare och vänner :-D
Finns även på Facebook, Twitter, pinterest (för intressanta pinar), Youtube - SailorMoonMagi och deviantart :-D
Mer av mig får ni inte se förens på onsdag! Ha det bra!