This One Needs A Close-Up!

Skola, andas, skola, hjärna sluta! OMG inte visste jag att man kunde känna såhär o.O Stressen är inte synlig hos mig, men om man besöker min hjärna så kan man märka av den. Jag sover ovanligt mycket nu vilket är ett tecken att min kropp är sååå trött! Men jag kämpar på i min stil, stressa är inte bra och jag tänker inte göra saker som får mig att må dåligt. Så lite tecknar terapi, hög musik, en lång promenad och té är mina botemedel för stress för hjärnan, men även en total avstängning är mycket välgörande för mig :-D

Uppgifter som vetenskapliga arbetsätt, marknadsförings projekt nr 1 och nr 2, plugg inför omtenta på ekonomi och tanken att inget sommarjobb har hört av sig till mig, då blir man nog lite stressad ;-) MEN det är OK! :-D Lite stress skadar aldrig (om det inte är stress under lång tid det vill säga) och jag äslakr utmanningar där jag kan både plugga och faktiskt ha ett liv utanför skolan! Det är inte många som har ;-) 

När man designar såå

 
Så kan det hända att man drar en fuling ;-) Så att den faktiskt på något sätt blir snyggt! Om någon behöver en logga till ett cafe så kan detta vara ett alternativ. 
Först tyckte jag att denna var jätteful, men nu så tycker jag om den rätt så bra. Loggan är till ett projekt i skolan :-D Som skall redovisas om några min o.O
Ikväll drar jag till aka med mina klasskamrater :-D
 
 

AKA - Akademin på JTH

 
Idag vart det svårt att ta sig till skolan, då fick man köra på hemma istället. Men jag fastnade helt på True Blood o.O Trodde aldrig att den serien skulle få min uppmärksamhet, nu är jag på säsong 2 redan. Meeen det har även hunnits med att teckna också. Så har suttit och skissat lite och här är lite av linearten. Sailor Moon fanarten har jag skjutit upp lite på. Men det ska komma upp!
 
Imorgon dyker inget upp på bloggen...eller?? Då jag ska träffa mina klasskamrater i en helt annan slags miljö....nämnligen skolans egna part ställe - "Aka"  Akademin. Ska bli spännande med gratis läsk! Yeah!! 

Research På G!

Halloj! Nu sitter jag här sent på dagen och gottar med lite té och googling på random grejer. Men till vad kanske ni undrar? Jo en stooor uppgift som skall vara klar den 13/4...vi ska ta fram koncept och skapa 3-4 st stortavle afficher, de ska påverka folk precis som reklam gör. Jag valde såklart att köra intrnationellt och temat "Bli blodgivare". 
Googlade lite och läste, läste att man kunde bli en hjälte och rädd liv. Vid just det tillfället råååkade jag sitta inne hos min syster som är en stor samlare av serietidningar. BANG! Då dök det upp en idé. Så nu får vi se om jag kan fullfölja den, ska rådfråga min handledare såklart och se om han tycker min idé låter bra. Kan ni gissa på vad jag kom på? ;-)
 
Ph Fun fact, idag så svälde mitt mobilbatteri. Är jag bitter? Ja....308:- fattigare och jag som hade planerat att köpa mer konstnärsmaterial T_T Men min snälla vän Lina gav mig en present så det fick väga upp det tråkiga denna dag <3 Tack Lina du är faktiskt bäst! Om ni inte har kikat in på hennes blogg så gör det -->HÄR <-- Hon är också en duktig tecknare/designer/webbutvecklare :3 Hon kan allt! <3<3<3
 
Jag har även suttit med en ny mobilvector för att se hur mina skillz har blivit...och ja detta vart resultatet :3 Samsung S5

 

Härlig 22-årsdag!

 
Tack alla för min dag/helg! Jag är inget utan er kära vänner <3 Eller jo det är jag haha! Helgen har varit fin och avslappnad, jag hade bakat födelsedagstårtan (prinsess tårta fast med Jordgubbsmousse och världens goaste vaniljkräm, allt lagat av mig) som vart en höjdpunkten vid fikat, kan inte bli mycket annat när man är en utbildad konditor *host host*. Massor av godis, kramar och presenter. Får se om jag lägger upp något av det jag har fått på bloggen, maybe :-)
Se fram emot vectorer som jag har jobbat med samt den färdiga Sailor Moon bilden <3 Allt kommer denna vecka! Ha det gött!