Min "Utveckling" - 2015

Wow vad tiden går snabbt - 2015 bara flög förbi och lämnade en omtumlad! Ett år som för mig bara har varit stressigt och trög, såg verkligen inget ljus någonstans. Ett år som jag är glad över att den är snart slut. Men det innebär ju såklart inte att jag inte hade några bra stunder ;-) Har ju tagit mig tid till att skapa och såklart umgås med mina vänner och familj! 
När jag kikar på denna summary så tänker jag på hur jag ska fortsätta att utvecklas, det är enbart tjejer, ensamma och centrerade, det får det bli ändring på (Detta är ju trotts allt min comfort zone!) Vi får se hur 2016 kommer att se ut, menjag hoppas på ett ljusare år med mycket kärlek,skapande och jobb! Ha nu en underbar nyår och så hörs vi till att det nya året börjar! Bye bye!
 

Ledigt kan vara skönt ibland!

"Lovet" har i princip redan börjat och jag är så glad över att ha lite ledigt! Det innebär att jag håller mig borta från allt vad skola heter och det som kan påminna om skola. Jag är verkligen super trött på skolan, men det är inte långt kvar så jag ska hålla i mig ;-) 
Julen var perfekt och väldigt mysig, firade min 2 års-dag som förlovad (jag vet att det inte är mycket för världen och jag själv avskyr när folk skriver : Varit tillsammans med hen i 34 månader....) en massa julbord och såklart klappar. Bästa klapparna fick ju såklart bli mina LUSH presenter - 250 gr Snow Fairy, Big, Dirty, Seanik och Snow Fairy dust något ;-) Och en massa gott te! Det sitter ju aldrig fel, så har gottat mig med en massa te. 
Nu fram till nyår ska det bli att ta det lugnt, shoppa lite, teckna och när nyår dyker upp så ska det bli lugnt. Vilket jag föredrar nu när man är lite äldre. Att ränna runt och partaja är ju inte min grej, kan nog föredra att vara med dem man älskar och bara ta det lugnt! Jag ska även slå ihop hur året med mina teckningar ser ut, så var redo ;-)
Jag fick en ryck klockan 23 igår och har suttit uppe med denna Kim Possible bild till klockan 2....fick ändra storleken då blogg.se har ändrat max storlek på bloggen (max 8 mb per bild!?) Kim var alltid på tv när jag var lite yngre och jag ville såklart bli som henne. Konstigt att jag inte tänkte på henne när jag gjorde min förebilds kollage? Men men här är hon och jag är så nöjd! Gjord i MangaStudio EX 5.

Godis!

Ännu en dag som jag inte känner mig 100% hel i kroppen. Men det får inte stoppa mig ifrån att göra lite julgodis, själv. Tanken är att göra vanliga knäck, knäck med mandel och knäck med en nya flingsalt på bara för att det är så inne. Vill ju testa hypen ;-) Efter att knäcken är kokt och jämnt fördelade i alla former får det bli att göra gräddkola, doppad marsipan och till sist lite tryfflar. Hoppas att det går vägen :-D
Om jag har en massa ork över så ska jag teckna klart min låga som några av er säkert sett på instagram. Om inget annat så får ni se en liten bit utav den här på bloggen. 
Vi hörs imorgon och då kanske med lite resultat igen! Ha det!

Äntligen - Tid!

Hej! Efter en liten frånvaro så är jag tillbaka igen för stunden. Veckan som har gått har varit stressig och jobbig. Med dåligt resultat kom en riktigt jobbig förskylning som har fått mig sängliggandes ett tag. Mot alla odds försöker jag ta mig samman igen för att göra saker som är kul - för en gångs skull ;-)
Så igår när jag satt och snörvlade och hade mig gjorde jag klart mina julkort till mina nära och kära. Jag fick kompromissa lite och använda min Cinitq som ett ljusbord - vilket funkade jättebra i mörkret. Nu ikväll hoppas jag på att få lite energi till att julstäda, slå in klapparna och eventuellt teckna igen <3
Veckan som kommer skall det börja att julbaka - vilket jag är riktigt duktig på - trotts allt har en utbildning i bageri! Då ska det skapas pepparkakor, praliner, tryfflar, salt gräddkola och såklart knäck! Perfekt att ge bort och jag tror att de kommer att uppskattas.
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll och så hörs vi på tisdag igen, kanske med en friskare Maggan ;-) 

Ikoner för barn

Snacka om vad vi har jobbat med detta biblioteks projekt! Vi har spånat, vi har tänkt, vi har tagit bort och vi har lagt till. Ibörjan av denna kurs trodde inte jag att vi skulle ha något att visa, kanske var det mest för hur oklart detta projekt var! Kanske lite bristande kommunikation mellan eleverna och läraren, men nu efter ett möte med läraren så känns det bättre.
Så jag tog mig an uppgiften med ikonerna till biblioteket. Vi spånade och kom fram till dessa. Kategorierna är stora och generella men i dem ska det finnas underkategorier. Men tiden är för kort för att göra dem så vi får ha dessa än sålänge. 
I ordning - "Magic Stories" "Mystery" "Scary" "Comics" "Princes & Princesses" "Friendship" "Animals"
Skönt att få köra lite illustrator igen, efter ett tag utan den. Måste verkligen se till att lära mig programmet till fullo!
Nästa vecka kommer det möjligen dyka upp bilder - om jag finner tid till att illustrera klart ( Läsa inför både seminarie & tenta + webb programmering...) Så mycket är på G!
Ha nu en fortsatt bra dag och så hörs vi!