Uppdatering på kära Sailor Moon (Crystal)

 
20 år senare skapar de den nya Sailor Moon, Sailor Moon Crystal!
 
 
Jag vet inte hur många av er som läser min blogg som faktiskt såg på Sailor Moon när de var små? Jag har iallafall det som ni redan vet.
 
De ska nu göra en reboot, alltså inte en fortsättning på den gamla Sailor Moon, som slutade i Stars (kom ut i 200 avsnitt och 5 säsonger)
 
Det vi nu vet är att det skall sändas den 5 Juli 3am, jag har inte fått reda på vilken tidzon de räknar från, men amerika något. Den kommer att sändas den 1 och 3:e lördagen i månaden varje månad. MEN redan den 30 juni kl 12 lokal tid i sverige kan man kika på första avsnittet! För den 30 juni fyller ju Sailor Moon Usagi år, så de ska hållas ett event i Japan, där de som kommer får förhandskika på det allra första avsnittet!
 
 
Sailor Moon Crystal skall förlja mangan har vi fått veta, stilen är därför mer hmm smalare och kantigare. Men jag äskar det, det ända som är dåligt är väl Luna, vill se lite mer katt av henne....
 
Så här kommer lite bilder på nya Sailor Moon Crystal
 
Om ni aldrig har sett Sailor Moon så kan jag varmt rekommendera den. Man blir alldeles varm i hjärtat, läs mangan om inte anime är din grej! Finns att köpa på Sf-bokhandel i pocketform. 
Går även att läsa online på engelska här: http://mangafox.me/manga/sailor_moon/

Medans jag är i Götet!

God dag!!

Jag ska inte lämna er helt utan inlägg idag utan ni ska få några av mig :3
Just nu lär jag befinna mig i Göteborg, med mina äldsta vänner! Det regnar också förmodligen en hel del, men vi kanske klarar oss....kanske.
 
Jag började igår med denna bild, jag vart inspirerad av en gammal bild jag hittade. Älskar idén med hår som ramar in en bild. Känns lite mystiskt/romantsikt. Har även fastnat lite för pastel och lila! Så det lär ni nog få se en del framöver!
 
Återigen skapad i mina 2 favvo program, MangaStudio & Sai. Skapad på min nya dyyyra Cintiq 13HD (my precious...)
 
Här får ni även se hur MangaStudio ser ut!
 
 
Ha en fortsatt trevlig dag! <3
 
 

Jag är inte död!!....men

Halloj!

Nu har jag varit frånvarande läääänge! Anledning? Tja jag har varit supersjuk! Men jag är igång nu, uppe på mina 2 ben, istället för alla 4...

Update: Jag har firat midsommar med min fästmans familj, skojigt kvar det (trots min sjuka)
Imorgon drar jag även till Liseberg, så om ni har tur dyker det upp lite personliga kort. Det skall dock bli regn *gulp*
En bild är på g nu som ska komma upp på måndag, så håll tummarna!!

Denna bild är skapad i Sai & Mangastudio, skapad på en Cintiq 13HD. Är rätt nöjd ;) Gav bort 2 av dessa till fästmannens kusiner!

Utgång

 
God kväll! Som ni vet så besökte jag idag en sportbar, Pitcher i Linköping. Tillsammans med mina goda vän & så klart min fästman. Vi alla valde samma maträtt och efterrätt. Efterrätten vart en lemon curd pie med hallonglass mums! Nu är vi hemma hos mannen min och fortsätter den trevliga kvällen med lite cider, godis & såklart Mario Kart 8. Yeah! Sminkningen ikväll blev extremt lyckat. Aldrig lekt med ögonskuggor, men idag var jag tvungen. Använde en Mary Kay ögonskugga som underlättade allt idag! Grymt nöjd ;-) Nu har jag babblat på så ha nu en fortsatt trevlig kväll! Bye bye

Sportbar?!!

Hej på er!

Hoppas ni får en fantastisk helg! Jag själv sitter nu och målar naglarna och skall strax bege mig till Linköping. Så bilder kommer nog att dyka upp under kvällen, på mat då såklart ;)

Jag håller fortfarande på med att bygga upp bloggen. Så helgen kommer att gå till det. Lite kategorier och annat skall fixas. Ha tålamod så kommer jag stax tillbaka!

MVH MangaLena