Uppdatering på kära Sailor Moon (Crystal)

 
20 år senare skapar de den nya Sailor Moon, Sailor Moon Crystal!
 
 
Jag vet inte hur många av er som läser min blogg som faktiskt såg på Sailor Moon när de var små? Jag har iallafall det som ni redan vet.
 
De ska nu göra en reboot, alltså inte en fortsättning på den gamla Sailor Moon, som slutade i Stars (kom ut i 200 avsnitt och 5 säsonger)
 
Det vi nu vet är att det skall sändas den 5 Juli 3am, jag har inte fått reda på vilken tidzon de räknar från, men amerika något. Den kommer att sändas den 1 och 3:e lördagen i månaden varje månad. MEN redan den 30 juni kl 12 lokal tid i sverige kan man kika på första avsnittet! För den 30 juni fyller ju Sailor Moon Usagi år, så de ska hållas ett event i Japan, där de som kommer får förhandskika på det allra första avsnittet!
 
 
Sailor Moon Crystal skall förlja mangan har vi fått veta, stilen är därför mer hmm smalare och kantigare. Men jag äskar det, det ända som är dåligt är väl Luna, vill se lite mer katt av henne....
 
Så här kommer lite bilder på nya Sailor Moon Crystal
 
Om ni aldrig har sett Sailor Moon så kan jag varmt rekommendera den. Man blir alldeles varm i hjärtat, läs mangan om inte anime är din grej! Finns att köpa på Sf-bokhandel i pocketform. 
Går även att läsa online på engelska här: http://mangafox.me/manga/sailor_moon/