Bara lat

 
Efter en lång vecka med många händelserika situationer så är jag hemma. Vart i en sommarstuga där täckning inte existerar. Bara på en bergstop som låg typ en halv mil bort och upp (gick vilse pga all min fustration på pojkvännen) (tur att google maps + en tålmodig syster hjälpte) 
 
Men nu är jag hemma som sagt och sitter vid datorn. Har haft en viss idetorka men det fixade sig, vart inspirerad tack vare min pojkvän. LOL. Så satt mig ner och skissade lite till. Tror att jag faktiskt ska gå vidare med några av dessa bilder. Vart rätt nöjd.
 
Så vad gör ni när ni får idetorkor? Går ut? Fiskar? Youtube, instagram, facebook elr tumblr? 
 
Jag får mina tack vare olika obekväma situationer.... ;)
 
 
 
Morgondagens post får bli lite info om mig. Har inte riktigt presenterat mig, så med det dyker det upp en mangafiering av mig :D Så håll i hatten!
 
God natt!! 

Drömmare

Jag är en total drömmare. Jag kan sitta och prata med någon och plötsligt ryckas bort till mina drömmar. personen är inte ointressant eller så men det händer bara. 
Så kan berätta att jag har blivit antagen till Kulturvetenskap på LIU i Linköping. Inte vad jag hade tänkt men jag får vända det till något positivt. Jag kan ju trots allt jobba med museum efter utbildningen ;) Det kan ju vara hur bra som hellst för mina dagdrömmar och kreativa fantasi!
 
Så denna bild få bli en liten drömbild kan man väl säga...
 
 
Testade en ny "teknik" idag, försökte att hålla mig linjelös, men fick bli lite runt ansiktet. Även håret vart experimentielt (är det ett ord?) Jag bara slängde mig på penslen lite random och tada detta blev resultatet hoho. Jag är nöjd nu, men imorgon kanske jag ser felen i det.
 
Ha en superbra dag!!! Gör något som ni älskar att göra och tro på er själva!

Natten är nu kommen!

 
Ett litet experiment :) Få se hur denna blir. En förändring behövdes ske på mitt tecknarsätt, testa lite olika grejer, för att kunna utveckla en ny stil. Testa okända tekniker :D
Jag uppmannar er till att ocks¨å göra något ni kanske inte brukar göra, för att kanske ni inte vågar? 
Jag vågar sällan testa något nytt, för jag hatar att misslyckas. Men med små steg i taget så fixar man det <3
 
Imorgon drar jag iväg till en sommarstuga, utan någon täckning elr något. Så på Lördag dyker jag nog upp igen! 

En samling av?...

Hejsan!!

Nu har jag återigen varit frånvarande men jag har icke dött. Nej nej, men kalla det för en inspirations torka...alla får den och vi löser den på olika sätt.
Mitt är att surfa runt på Youtube, deviantart och allt annat på internet. Men även släppa allt och tänka på annat än att teckna. Det kommer förr elr senare.
Så jag har slängt ihop en hög med skisser som jag gjorde igår. Får se vad jag gör något vettigt utav. Mina skisser är alltid slarviga, för så kan en skiss se ut ;)
 
 

DU ÄR VACKER!

 
Vilken fantastisk låt!
Alltför många är beroende av smink och annat yttligt. Rädda för att visa sig själva som de är. Jag ska inte ljuga, jag gör det med. Länge har jag trott att jag inte duger som jag ser ut. Men man måste lära sig sakta men säkert att man är VACKER som man är <3
Bara för att visa mig som jag är utan smink så kommer det en bild!
 
 
Lite cray-cray men så är det ;) (sommar -13)
 
Ha en super skön kväll nu och semester! <3