Nu är det nära!

 
Idag är det bara ( BARA ) 11 dagar kvar till jag och min syster åker till New York. En helt surrealistisk känsla slår en när man tänker på det. Vi frå se hur mycket jag kommer att skicka upp på bloggen under resan, kanske inte alldeles för mycket. Då jag själv inte vill leva via kameran på mina resor. Jag vill själv uppleva och fånga in olika intryck. Det kan man inte med kameran ständigt i handen ;-) 
Vårat mål är att utforska hela New York och även ta en tur till Cooney Island. Lika så besöka alla dessa "towns" så som Korea Town & China Town. Jag ska se till att få med syrran på några museeumer och andra sevärdigheter. Jag kan säga att vi inte kommer att gå upp i frihetsgudinnan,  det är bara slöseri med tid i kö etc.
Idag är det även bara 1 dag kvar innan jag tar mig till NärCon, sitter nu i sista minuten och redigerar lite mallar som kommer hamna på alla salar. Ska bli så kul att se hur allt vart, vepor vart inte av då de redan hade liknande vepor sedan innan, men det gör inget då jag har i princip designat allt annat o.O
 
 
Efter att NärCon har varit ska jag få upp allt mitt material till min online portfolio och här. Så ni kommer inte att missa något :-) Har försökt att hålla det mesta hemligt....men det är ju så svårt! Trodde aldrig att jag skulle få denna chansen att designa något till en så stor festival.
Nu ska jag avrunda mitt jobb med NärCon och bege mig till det riktiga  jobbet. Ha det så bra <3