Lush Oxford Street

 
Mina nya inköp tack vare min syster som besökte Lush på Oxford Street i London för ca 1 vecka sedan. Det blev lätt att spendera ca 535:- på dessa underbara produkter. The Comforter finns i Sverige i enbart Bubbel Bar format och inte i tvål ännu, jag spekulerar i att det kan komma i en framtid till Sverige i en tvålform, men det kanske bara är ett önsketänkande. The Comforter har en väldigt hemtrevlig doft, den är söt och luktar bär helt enkelt, den har glitter i sig precis som Snow Fairy men frukta icke, det fastnar inte på en. Jag kan rekommendera denna för folk som älskar sjukt söta dofter (aka som mig själv, som badar i söt vanilj, äpple och sockervadd) The Comforter kostade mig 27 £ för 1 KG ;-) Doften stannar kvar ett litet tag.
 
 Nästa produkt som jag fick av syrran är deras ny Hot Oil Treatment, Damaged - som då är såklart för "skadat" och torrt hår. Produkten kommer på en trädsked som man ska använda till när man ska smällta den. Hur ska man göra då? Jo, du tar en tom lush burk eller någon annan slags burkliknande grej, sätter det i ett vattenbad så att det smällter och tillsätt lite vatten i taget i produkten. Tillslut kommer man ha en massa som man sedan lägger i torrt hår och låter det sitta i ca 20 min. Efter det ska du ha hår som luktar gott och ser friskt ut! Denna ska sparas till ett speciellt tillfälle när jag vill skämma bort mig (a) Denna kostade 6,50 £
 
Sist men inte minst är den söta tvättförpackingen Candy Floss - denna är en ny slags produkt en Showder - alltså en tvål och scrub i ett. Idén är att man ska ta lite i handen och sedan tillsätta vatten, produkten kan skumma upp och sedan är det bara att använda som tvål/scrub. Candy floss har vanilj absolut i sig och socker, vilket ger en fantastik len hud efter sig! Och det luktar såklart super sött och gott. Denna kostade 12,50 £. 
 
Jag kan verkligen rekommendera folk att slänga ut sina gamla hemska bad/hudvård/smink produkter och ersätta dem med dessa underbara produkter. Lush tänker på människor, miljö och såklart våra kära djur. Alla pengar de får in går till allt detta! Jag har jobbat på Lush ett litet tag i mitt liv och det har varit bland det bästa som har hänt mig. Man får en rejäl tankeställare :-) Kika in på den svenska hemsidan Lush för att se deras utbud. Butiker finns lite här och var i Sverige, såklart i Stockholm, Göteborg och Malmö etc. Värt att besöka dem och personalen är riktigt trevliga och superbra!