Vad ni har längtat!

...på att jag ska lägga upp lite vettiga saker ;-) Nej men skämt åsido så kan jag även skapa dessa saker - minus mock-up grejen, det har jag laddat ner. Men enklare visitkort är inga problem att designa. Det svåra är att göra ett bra visitkort som människor vill behålla när de får dem. Visste ni att det är mer troligt att kunden behåller kortet om den har bra kontraster i sig eller är ett helfärgad visitkort? 
Jag designade detta efter kontrast-principen. Dock är detta ett väldigt säkert kort att gå med, visar inte mycket personlighet ( Det moderna svart & vitt är i min åsikt ganska så intetsägande. Men passar såklart andra! )
Denna vecka har det varit att panikskriva planeringsrapporten då jag fortfarande inte vet vilket ämne jag ska köra med. Men även en ny uppgift har getts i kursen grafisk design, så inget ledigt inte! Måste även sätta fart att skapa på Närcon lite mer seriöst (skolan tar upp för mycket tid av det arbetet jag vill göra!)
Så denna helg blir att slappna av med Philla, bollplanka och skissa! Hoppas ni får en grymt bra helg och så syns vi snart igen <3